dinsdag 21 september 2010

Blogger eCourse, workshops en tutorials.

Vandaag heb ik mijn naai-ateliertje verruild voor een schilders-ruimte omdat ik van plan ben meer met schilderen bezig te gaan. Maar helaas ontbreekt het mij aan inspiratie en dus ben ik wat gaan zoeken op internet met als resultaat wat links die voor jullie misschien ook interessant zijn..

Ik vond bijvoorbeeld een e-course voor beginners speciaal voor Bloggers! 

Zij geeft een eCourse over het beheren van een blog en het gebruik van HTML en CSS. Zie de link rechtsboven in de zijkolom. Update: deze ecourse gaat niet door.

Op iHanna's blog vind je heel veel leuke gratis tutorials

en SuziBlu geeft workshops o.a. over het maken van portretten en mixed media..

2 opmerkingen:

Brigitte aka Scrappassie zei

Nou, inspiratie zat op internet ! Als ik het even niet meer weet ga ik een uurtje achter de PC en ik heb weer genoeg ideeën om weken vooruit te kunnen ;-) Ben benieuwd naar wat je gaat maken, en natuurlijk vind ik het niet erg dat je het spiegelidee opgeslagen hebt. Alsof ik dat verzonnen heb hahaha ;-) En dat winkeltje, nou, zou ook maar een heeeeel klein winkeltje moeten zijn hoor. Mijn droom, een leuk huisje in Drenthe of de Achterhoek ofzo, en dan een leuk klein winkeltje met zelfgemaakte snuisterijen ;-)

Mirjam zei

Moeilijk kiezen en gewoon maar ergens beginnen lijkt mij.. weet nog niet wat!
Jouw idee is geweldig leuk ik hoop van harte voor je dat het je gaat lukken.
Mss zou je kunnen proberen eerst je werk in een bestaand winkeltje aan te bieden? Maar wellicht is een Etsy-shop wat voor jou!

Mooie dag nog,

Mirjam